a varázslat, amely új világot teremt

Lenyügözõ Zseniális elõadás, eredeti humorral fűszerezve. Olyan szinten tartja a jelenben az embereket a személye, amire sok ember egymaga sem képes. Ha szeretnéd megélni gyermeki, kíváncsi, játékos énedet, mindenképp egy elõadáson a helyed!!!! Fantas/t/ic

Péter

%

elégedettség

Drága Gábor!
Elvarázsoltál! Hálásan köszönjük ezt a felejthetetlen esküvõi meglepetést, ahol a szívünk mellett még az aláírásunkat is eggyé varázsoltad! Bea+Sanyi

Korpuszné Szedlmayer Bea

Kedves Gábor!
Én bõ egy hónap távlatából reagálok a mûsorodra. A varázs azóta sem szûnik. Ha a világnak lenne vége, oda is elmennék, hogy lássam a mutatványaidat.

Szalay Ágnes

MÉG TÖBB VÉLEMÉNY

Varázslatos

5,0 rating
2021.12.31.

Köszönöm az élményt Gábor! Varázslatos volt!. Nagyon jó volt látni, hogy csillogó szemekkel, elbűvöltél mindenkit.

Éva

váratlan

5,0 rating
2021.08.11.

nem számítottam
o ilyen súlyú személyes dolgokra
o ilyen sok hangulatváltozásra
o a magán arcod megjelenésére
o meghatottságra

András

Jo

5,0 rating
2021.05.07.

Jó az oldal. Vendég

Vendég

elbűvölő produkció

5,0 rating
2020.03.01.

Kedves Gábor!
Nagyon örülök, hogy láthattam a produkciód! Nagyon tetszett az előadásod, az egy óra úgy elrepült, mintha a perceket is elvarázsoltad volna. Szívből ajánlom a produkciót kicsiknek és nagyoknak, bármilyen rendezvényre, ahol egy igényes produkcióval szeretnék szórakoztatni az egybegyűlteket. További sok sikert kívánok Neked!

Schneider Beatrix

"Mama! Egyik ámulatból a másikba esek!"

5,0 rating
2020.01.14.

– így összegezte műsor közben a lelkiállapotát 9 éves kisfiam, ragyogó arccal.
Én hasonló lenyűgözve… “Neeeem, ezt nem lehet… Ezt hogyan?! … Hát ilyen nincs.” – gondoltam, mikor éppen nem nevettem vagy mosolyogtam.
Szívvel-lélekkel szórakoztatsz minket, és ezt köszönjük neked!

Judit

Virtualitás

5,0 rating
2019.12.29.

Büszke , elégedett ember lehet, aki téged ismer, teljes lényed varázslatos, ahogy a produkcióid is. Százszoros köszönet!

Zsóka

Zseniàlis!♥️♣️

5,0 rating
2019.12.28.

Több mint bűvészet Szabó G. Gábor műsora, ez más dimenzió, inspirál, egyéni és közösségi élményt ad. Szabadság ės szárnyalás, azt érzem a műsor alatt, hogy mekkora szükség van rácsodálkozásra, köszönöm a csodát! Gratulálok!

Farkas Helga

...

5,0 rating
2019.08.26.

Kedves Gábor! Nagy örömömre szolgált 2019. augusztus 24-i debreceni előadásod megtekintése. Mind vizuálisan,mind intellektuálisan rendkívüli élmény volt és remélem, hogy még többször láthatlak a színpadon. További sok sikert kívánok!

Gaál András

...

5,0 rating
2019.05.09.

Ott voltam a legutóbbi előadáson és ha tehetem a következőre is elmegyek. 1,5 óra csoda és varázslat, nézed, de nem hiszed el és mégis megtörtént. Szürke hétköznapok a távolba vesznek és a varázslat elhiteti a lehetetlent is! Ajánlom MINDENKI figyelmébe, felejthetetlen élmény! <3

Gyermán-Kőszegi Zsuzsanna

...

5,0 rating
2018.10.12.

Kedves Gábor! Köszönöm a hétvégi VIP műsort, sajnos azt kell mondanom “vér” profi volt. Közvetlen közelről sem tudtam megfejteni a trükköket.Lehet hogy igazi varázslat volt?

Bauer Barna

Összeállítjuk saját, egyedi műsorodat! 

Csapatépítő, konferencia gálavacsora, szakmai rendezvények, társasági összejövetelek tematikus önálló estek.

0036 30 246 3914

vagy

írd meg a terveidet, és hagyd, hogy szabogg túlszárnyalja minden elképzelésedet.

7 + 3 =